Coolaste utomhushängmattor

Coolaste utomhushängmattor

Hängmattor har blivit en symbol för avkoppling för alla runt om i världen. Denna bekväma svängande bit är perfekt för att ta en tupplur eller läsa både inomhus och utomhus. I början av utomhussäsongen vill jag dela med mig av några coola utomhushängmattor som du kan köpa och hänga på din uteplats eller balkong för att koppla av.

Denna fantastiska hängmatta kräver inga träd eller rep eftersom den är säkert fäst vid en välbyggd ram. Med Air Lounge-hängmattan från Tuuci kan alla koppla av bekvämt i sin trädgård eller på sin balkong, vilket skapar en perfekt viloplats där de kan njuta av stunder av avkoppling bort från allt.

The Cacoon är din uppgradering av hängmattan som du kan hänga var som helst och som du omedelbart förvandlar till ditt mysiga lilla zenrum. Den är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Det är din gungstol; din hängmatta; Din hängande trädgårdssits; det är vad du vill inuti eller utanför. Cacoon designades för att kännas som en hängmatta, men för att ge dig fritiden och skuggan av ett tält. Den är perfekt för att förvandla vilket rum som helst till en omedelbar avkopplings- och viloplats.

Royal Botania inkorporerade en motstående baldakin i designen av den snyggaste hängmattan jag någonsin sett. Om du är inne på livets finare saker, särskilt att koppla av i lyxiga omgivningar, bör du besöka Royal Botania och kolla in de glamorösa utemöblerna.

Varje Trinity-hängmatta är gjord av de finaste marinkvalitetsmaterialen och har en struktur i rostfritt stål med ett 21-tums hängbord i teak i mitten. De quiltade sängarna skyddas av krämfärgade Z-Net-nyanser och erbjuder en bekväm plats att vila på, oavsett om du är på stranden, i skogen eller i din trädgård. Nyttolasten för varje design är 200 kg.

När vädret är rätt är att koppla av utomhus ett avkopplande sätt att förnya kroppens energi. Ett bra sätt att koppla av är i en trädgårdshängmatta som den som visas här. Nu är min vision att en vacker trädgård och uteplats ska vara precis inom synhåll när du gungar fritt. Denna modell kommer från Frontgate och har ett mycket stabilt hängmatteställ. Därför är det inte nödvändigt att ha gamla träd att fästa hängmattan på.

Alla behöver lite vila då och då, och den här artikeln är verkligen avkopplande. Hängmattan Para är en mycket inbjudande, spänningsavlastande möbel av Chaffee Graham. Den okonventionella gungan består av över 700 bitar valnöt, som alla är kopplade till varandra via en para-cord i ett integrerat och flexibelt galler. Flexibla valnötsplattor ger det ultimata inom komfort och avkoppling.

TUUCI:s Air Lounge erbjuder några extra poäng för inte bara komfort, utan också en cool look. Dessa dagar har trädgårdsinredning gått långt utöver vad det brukade vara, och med det har några fantastiska utemöbler uppstått med utomhuskök och sittplatser som är lätta att använda som inredning.

Kodama är en gigantisk hängande utomhusstol som passar 4 personer.
10 coolaste utomhushängmattor att hänga just nu - DigsDi
trampolin tipi haha ​​häftigt!  Skulle vara coolt för barn en dag.
20 coolaste hängmattor någonsin - The DIY Lighthou
20 coolaste hängmattor någonsin |  Medelhavslandskap, bakgård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*