Fridfullt skandinaviskt loft med vita tegelväggar och enorma fönster

Fridfullt skandinaviskt loft med vita tegelväggar och enorma fönster

Detta slående loft med superhögt i tak av Søren Rose Studio ligger i New York. Lägenheten har många eleganta accenter och funktioner som skapar en verklig harmoni av stil tillsammans. Den valda inredningsstilen är skandinavisk när den är som bäst: inte kall eller dyster, utan lugn och iögonfallande; Det finns också mjuka industriella accenter. Vitkalkade tegelväggar och trappor tillsammans med ursnygga superbreda plankgolv skapar ett underbart luftigt utrymme som du aldrig vill lämna, och de där enorma fönstren – jag kan bara inte få nog av dem! En riktig öppen spis med stockar svalt staplade gör nedre våningen supermysig och varma trämöbler ger loftet komfort. Bli inspirerad!

Fridfullt skandinaviskt loft med vita tegelväggar och enorma fönster.
Fridfullt skandinaviskt loft med vita tegelväggar och enorma fönster.
Fridfullt skandinaviskt loft med vita tegelväggar och enorma fönster.
Fridfullt skandinaviskt loft med vita tegelväggar och enorma fönster.
Fridfullt skandinaviskt loft med vita tegelväggar och enorma fönster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*