Rally Collection Barnrumsdekoration från Cia International

Även om du kanske tror att Cia står för Central Intelligence Agency, så är detta inte fallet. Kan du föreställa dig barnrum inredda av dem? Cia International är ett företag i Brianza-regionen som introducerades på den italienska marknaden i början av 1970-talet. Tack vare sin omisskännliga höga kvalitet, originalitet och design blev den omedelbart en hörnsten inom barnmöbler och har fortfarande utmärkta positioner där.

Rallykollektionen är en av 4 av deras kollektioner. Den har allt för att göra din förskola personlig och anmärkningsvärd, oavsett om det är en pojke eller en flicka. Utöver standardmöbler som sängar, skåp och skrivbord erbjuder Rally ett brett utbud av tillbehör. Det finns allt som moderna barn behöver: CD-hållare, klädkrokar, fotoramar och så vidare. Det finns 25 färger tillgängliga för att måla rummet. Tack vare aluminiumfärgen har även Cia-möbler en lång livslängd. Kombinerade träessenser, lack, tygklädsel och färger gör denna kollektion väldigt moderiktig. Fler bilder och information finns på Cias internationella webbplats.

Rally Collection - Barnrumsdekoration från Cia International.
Hemdesign Foto: Internationella idéer för barnrumsdekoration
Rally Collection - Barnrumsdekoration från Cia International.
Cia International Archives - DigsDi
Coolt barnrum med ny design från Cia International - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*