Modern genomskinlig poolhusdesign

Modern genomskinlig poolhusdesign

Denna paviljong för underhållning och variation är ett tillägg till det befintliga huset med pool. Den har en modern design gjord av naturliga material och har allt som ägarna behöver medan de kopplar av nära poolen. Vägg- och taknivåerna skjuts/dras isär och görs genomskinliga för att skapa en känsla av luft och ljus. Huset är separerat för offentliga och privata rum. Det privata området är för att byta kläder och duscha, medan det allmänna området är för att laga mat och knapra eller bara sitta nära poolen dold för solen. De flesta material som används är naturliga, så att huset smälter in i sin omgivning. [COOP 15]

Modern Translucent Pool House Design - DigsDi
Modern Translucent Pool House Design - DigsDi
Unikt perspektiv" 68" x 24" Silver Aluminium Large Modern Abstract .
COOP 15 Arkitektur Kaneko Pool House |  Design av poolhus.
Modern genomskinlig poolhusdesign |  Poolhusdesign, modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*