Liten modern lägenhet

Liten modern lägenhet

Designers överraskar oss hela tiden med sina projekt med extra små bostadsytor, som bevisar för oss varje gång att även ett mycket litet rum kan bli en funktionell lägenhet. Varje gång lägenheterna blir mindre och mindre är lägenheten vi presenterar idag bara 17,3 kvadratmeter! Detta superlilla rum skapades av Fateeva Design för en student. Designerna har visat att även ett så litet rum kan bli en lägenhet som har allt du behöver.

Lägenheten har begränsad golvyta men rymmer en sovdel, arbetsplats, kök och badrum utan att det känns trångt. De funktionella områdena kantar enhetens omkrets och lämnar mitten öppet för rörelse. Ett neutralt vitt i kombination med trä och svarta detaljer förhindrar att hela designen känns för upptagen. Den upphöjda sängen har förvaringsutrymme under för att se till att varje kvadrattum har använts, och det finns ett sängbord bredvid sängen.

Inredningen är enkel och modern: neutralt kakel, laminatgolv, vita väggar och enkla plywoodskivor, enkla moderna lådformade hyllor. Färgerna är lågmälda: grått, svart, vitt och några träaccenter för att göra rummet lite maskulint, och bara i entrén finns en touch av neongult för att liva upp det lite. Det finns gott om arbetsbelysning här och där för att göra studier och läsning i sängen trevligare. Bli inspirerad och stjäl några idéer från detta funktionella utrymme!

50 designidéer för små studiolägenheter (2020) – Modern, Tiny .
50 designidéer för små studiolägenheter (2020) – Modern, Tiny .
50 designidéer för små studiolägenheter (2020) – Modern, Tiny .
Liten modern lägenhet i Vancouver maximerar utrymme och stil
Liten 29 kvm studiolägenhet i vitt är en supersnygg utrymmesbesparande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*