Förtrollad Shabby Chic vardagsrumsdesign

Förtrollad Shabby Chic vardagsrumsdesign

Vi fortsätter att inspirera dig med underbara shabby chic utrymmen, och idag handlar det om vardagsrum. Den shabby chic stilen är speciell eftersom den är vacker men ändå väldigt avslappnad. Denna stil kan förvandla ditt vardagsrum till ett mycket välkomnande och mjukt utseende. Börja med att vittvätta väggarna – det här är en delikat bas för ditt shabby-chic vardagsrum. Om du tycker att det är för kallt, lägg till några pastellfärger. Hitta gamla möbler i din mormors hus och restaurera dem på ett snyggt och sjaskigt sätt. Lägg till charmiga detaljer som vintage ljusstakar, en öppen spis, speglar och tavlor. Hitta inspiration här!

37 Förtrollade Shabby Chic Vardagsrumsdesigner |  DigsDigs |  Otthon .
37 Enchanted Shabby Chic Living Room Designs - DigsDi
37 Förtrollade Shabby Chic Vardagsrumsdesigner |  Shabby chic boende.
37 Enchanted Shabby Chic Living Room Designs - DigsDi
37 Förtrollade Shabby Chic vardagsrumsdesigner - DigsDigs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*