Topp 10 största utomhus julbelysning hus dekorationer

Topp 10 största utomhus julbelysning hus dekorationer

Att dekorera ett hus med julbelysning väcker alltid fantastiska barndomsminnen. Så många människor fortsätter att göra detta genom åren. Här är några av de bästa utomhushemdekorationerna med julbelysning. De nämns i ingen speciell ordning och av dem är fantastiska och visar hur man firar jul med stil.

Familjen Faucher har hållit sin julljus-extravaganza framför sitt hem i Delaware i 23 år. Och om du tycker att 1 000 lampor är mycket, tänk dig bara vad 1 000 000 skulle se ut. Familjens enorma strävan lyser upp grannskapet och saktar ner trafiken i flera kilometer när folk stannar till för att kolla in detta semesterunderverk. Foton av TheWorldThtroughMyEyes & Bright_Star.

Alex Goodwinds hem är i Melksham, England. Han kommer att börja designa lampor i juli och har spenderat 3 000 pund på lamporna bara i år, vilket nu beräknas vara värt 30 000 pund. Förra året var elräkningen 700 pund.

250 000 julbelysning på Dominic Luberto 8500 kvadratmeter hus exteriör. Dominics idé är att visa de 47 000 personer som kör förbi hans hus varje dag att julen ska firas med stil. Hemmet är ett av de största enfamiljshusen i Boston med 11 eldstäder.

Norton började tillverka sina egna familjeskärmar för nästan 30 år sedan. Hans hem i Burbank, Kalifornien. Numera drar utställningen Winter Wonderland runt 5 000 besökare varje år. Det finns 10 000 lampor involverade i displayen, men de animerade elementen är verkligen det som gör den speciell.

Topp 10 största utomhus julbelysning hus dekorationer.
Topp 10 största utomhusjulbelysning Husdekorationer - DigsDi
Topp 10 största utomhusjulbelysning Husdekorationer |  Luces.
Topp 10 utomhusjulbelysningsidéer för 2020 |  Pouted.com .
Topp 10 största utomhusjulbelysning Husdekorationer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*