Snygg Ikea On The Move Collection

Snygg Ikea On The Move Collection

IKEA möbler och accessoarer är väldigt populära och vi verkar vänta på varje kollektion! Ljusa, moderna, praktiska mönster som inte kostar mycket – det är därför vi älskar det! Och den nya “On the Move”-kollektionen från 2014 är inget undantag. Den nya kollektionen är speciellt framtagen för den unga, urbana publiken som bor i mindre rum. Den erbjuder ett urval av delar för alla rum i huset, med lätta material, ljusa färger och multifunktionell design. Delar av samlingen – från sittplatser till fat, belysning till växtställningar och bord till förvaringsenheter – är designade för flexibilitet och portabilitet för att tillgodose de förändrade behoven hos stadsbor som vill leva enklare och göra mer i staden de har.

Snygg IKEA 2014 'On The Move'-kollektion - DigsDi
Snygg IKEA 2014 'On The Move'-kollektion - DigsDi
Snygg IKEA 2014 'On The Move'-kollektion - DigsDi
Snygg IKEA 2014 'On The Move'-kollektion - DigsDi
Snygg IKEA 2014 'On The Move'-kollektion - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*