Hem av Frank Lloyd Wright

Hem av Frank Lloyd Wright

Frank Lloyd Wright var en berömd arkitekt känd för sina vackra hem från mitten av århundradet, och idag presenterar vi en av dem.

Det tog 40 år för detta hus att bli fullt implementerat. Frank Lloyd Wright designade ursprungligen det kompakta huset för en pensionerad skollärare. Webbplatsen förkroppsligar dess principer om organisk arkitektur genom att förbinda hemmet och 10 tunnland trädgårdar, sluttande gräsmattor och mogen skog med utsikt över Honey Creek.

Huset är specialdesignat för det hårda vinterklimatet i området – exponerade glas har minimerats samtidigt som det brant sluttande taket har konstruerats för att fälla snö och framhäva istappsdekorationen vintertid. Huset har sluttande lager av trä, glas och tak som blir 25 fot höga. Hela hemdesignen handlar om furupaneler som kan ses bokstavligen i varje rum. Rött tegel och till och med rödaktiga betonggolv gör huset komplett och harmoniskt och dessa röda nyanser skapar en varm atmosfär som verkar krama om dig när du kliver in.

Huset har stora uteplatser med japansk influens. Ritningar och ritningar från Wright Foundation ingår i huset, vilket bekräftar att huset säkerligen är en äkta Frank Lloyd Wright-design som har blivit väl utförd och underhållen.

Topp 16 Frank Lloyd Wright-hus du kan besöka |  Incolle
Frank Lloyd Wrights vackra hus, strukturer och byggnader.
Frank Lloyd Wright hem och studio |  Frank Lloyd Wright Tru
Frank Lloyd Wrights hus: 10 måste-se Marve från mitten av århundradet
Frank Lloyd Wrights hus i Minnesota demonterade och flyttade till .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*