Hus i 2 plan

Hus i 2 plan

Detta tvåplanshus av Technē Architecture + Interior Design från Melbourne ligger på en sluttning och ser ljusöversvämmade offentliga utrymmen som roterar från en central mörk baksida. Familjelivet är skräddarsytt, lågmält och stilfullt utan att distrahera från bushlandets vackra omgivningar.

Köket, matsalen och vardagsrummet verkar vara förenade i ett rum, men de är på olika nivåer och så åtskilda – vilken kreativ idé att förena rummen trots att de är visuellt åtskilda! Matsalen har ett träbord, vita stolar och en vintageinspirerad svart öppen spis. Vardagsrummet har en rund soffa, förvaringsenhet, sammetsstol och en glaserad inramad vägg som erbjuder fantastisk utsikt. Köket är utrustat med snygga ljusa träskåp och några svarta detaljer för en accent. Hon är väldigt snygg och välkomnande.

Hemmakontoret har ett fullängds skrivbord på fönsterbrädan, några förvaringsskåp, en blå stol och en cool mjuk blå soffa. Det stora sovrummet är väldigt tyst, med en grå stoppad säng, rodnande sängbord och matchande grå och marinblå sängar. På väggen kan du se en betongcirkel som en del av inredningen, ser väldigt modern ut.

Det stora badrummet är ett stort rum i grått och varmt trä. Det finns ett långt handfat, två handfat och en stor spegel av flera delar. Du kan också se ett fristående badkar och några cirkeldekorationer som finns i hela rummet.

Hus i två plan |  3D-lager
Husstilar från Amerikas grundande till nutid |  Husstilar.
Vad är ett hus med två plan?  Ett hem för
Vad är ett hus med två plan?  Ett hem för
Exteriör Split Level Remodel Pictures |  Renoverad 1950-tals Split.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*