Fina barnhemsmöbler och designidéer för flickor och pojkar av Paidi

Det tyska företaget Paidi erbjuder ett brett utbud av vackra dagismöbler. Modellerna är avsedda för dig som gillar modern barnrumsdesign med funktionella och praktiska möbler. Varios användbara hyllor, skänkar och skåp erbjuder gott om förvaringsutrymme. Dessutom finns det i vissa uppsättningar hörnskåp som inte bara är attraktiva, utan också mycket rymliga och sparar utrymme. Spjälsängarna som erbjuds är säkra och bekväma, och när barnet växer kan de förvandlas på soffan. Alla barnrumsmöbler är gjorda i mjuka färger, mestadels vitt, krämfärgat och rosa med träelement. Med denna möbel kan du enkelt inrätta ett coolt barnrum, för både killar och tjejer. Om du tror att någon av dessa möbelset kommer att passa ditt barns rum och vill ha mer information kan du hitta den på Paidis hemsida.
Om dina bebisar redan är vuxna kanske du är intresserad av roliga leksängar för en cool barnkammare från samma tillverkare.

Nåla på barnens ro
18 snygga barnhemsmöbler och designidéer för flickor och .
Pin on For the Wee On
Nåla på Nursery Gi
Fäst på For the Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*