Lång ull isländsk fårskinn och prärievarg skinnmöbler

Lång ull isländsk fårskinn och prärievarg skinnmöbler

Hösten är inte så långt än och det är hög tid att tänka på något varmt och mysigt. Kolla in den här möbelkollektionen från Sentient. Sofforna och stolarna är gjorda av långt isländskt fårskinn av ull och ramar av ek. Amerikansk svart valnöt och ett hållbart prärievargskinn. Återvunnen röd och/eller vit ek har en unik patina som inkluderar maskhål, rutor, revor, knutar och spikhål. Förutom den slående kontrasten mellan hårt trä och mjuk päls, ser möblerna så mysiga och bekväma ut att jag bara inte kan sluta krypa ihop mig på den! Ställ dessa stolar och soffor i ditt vardagsrum eller fritidshus och värm upp i päls på kalla nätter!

Lång ull isländsk fårskinn och prärievarg skinnmöbler - DigsDi
Lång ull isländsk fårskinn och prärievarg skinnmöbler - DigsDi
Lång ull isländsk fårskinn och prärievarg skinnmöbler.
Lång ull isländska fårskinnsmöbler av Sentient |  Möbel .
kreativa möbler Arkiv - Sida 5 av 7 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*