Lägenhet Klassisk nordisk stil

Lägenhet Klassisk nordisk stil

Vacker, klassisk nordisk modern stil i Camilla och Jans lägenhet i Köpenhamn idag med en palett inspirerad av Camillas förkärlek för havets subtila färger. Låt oss ta en närmare titt på denna coola lägenhet.

Vardagsrummet ligger i anslutning till matsalen. Detta är ett ljust rum med vita väggar och chevronklädda trägolv. Det finns en stor vit soffa, ett soffbord i glas och en vacker fönsterbräda med bekväma kuddar och kuddar – en bra idé för att spara utrymme! Matsalen har ett svart bord och stolar som inte matchar varandra. Rummet mjukas upp med en korglampskärm, en trähylla och trästolar. De lägger också intresse till utrymmet.

Köket är modernt och inbjudande. Det finns vita skåp, bänkskivor i trä och accenter med svarta lampor, vitvaror och vissa tallrikar. En kombination av ljusa trähyllor visar de mest populära typerna av kaffe och te. Bredvid köket finns en sval och mysig läshörna med en cool träbänk som uttrycker det bästa av skandinavisk design: funktionalitet och cool och enkel design, då den är vadderad för bekväm sittning och samtidigt erbjuder förvaringsutrymme.

Det stora sovrummet har en grå stoppad säng, vit stol, sängbord i trä, vintage glamourljuskrona och grafiska konstverk – en så cool, eklektisk look! Elementen i olika stilar är valda så att de kompletterar varandra. Det stora badrummet är enkelt, med ett badkar, en trappa som handdukstork och en levande växt i en stor svart planteringsenhet, vilket gör utrymmet chict.

Snygg liten lägenhet i klassisk nordisk stil – Bedårande Ho
90㎡ Nordisk stil dekoration med klassisk minimalistisk svart och .
Snygg liten lägenhet i klassisk nordisk stil – Bedårande Ho
En lägenhet i klassisk nordisk stil
Traditionell skandinavisk design i Göteborg 〛 ◾ Фото ◾Идеи .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*