Modernt luftigt loft med små minnesvärda detaljer

Modernt luftigt loft med små minnesvärda detaljer

Det sydaustraliska designkontoret Williams Burton Leopardi designade detta loft i Adelaide med elegant sparsamhet, idén om praktisk lyx med industriella material och smart fysisk planering. Interiörerna är så luftiga och översvämmade med ljus att jag bara inte kan ta bort blicken! Allt är täckt med vit och ljus plywood som inte är för dyrt och ändå ser väldigt inspirerande ut. Stilen är modern och många moderna trender finns med: ett överdimensionerat konstverk på väggen, en tegelvägg i vardagsrummet och så vidare. Designerna accentuerade interiörerna med små minnesvärda detaljer och firade de dagliga ritualerna i livet som gjorde dem speciella.

Modernt luftigt loft med små minnesvärda detaljer - DigsDi
Modernt luftigt loft med små minnesvärda detaljer - DigsDi
Modernt luftigt loft med små minnesvärda detaljer 2020.
Modernt luftigt loft med små minnesvärda detaljer - DigsDi
modern loftdesign Arkiv - Sida 2 av 8 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*