Minimalistiskt Betonghus Med En Stor Vertikal Trädgård

Minimalistiskt Betonghus Med En Stor Vertikal Trädgård

Låt oss gå grönt! Arkitektkontoret Vo Trong Nghia Architects ritade ett unikt hållbart hus med en vertikal trädgård som fasad i Ho Chi Minh City. Byggnadens fram- och baksida är gjorda av planteringskärl i betong som kan vattnas genom ett automatiskt system som samlar upp regnvatten. Dessutom hjälper fasaden till att reglera solljus, buller och föroreningar i stadens tropiska klimat. Interiören är minimalistisk med ett brett utbud av trä och betong. Grönt är ett nyckelelement både inne och ute: det finns stora fönster som ser ut över det gröna och vissa delar av huset så det känns som att vara ute.

Minimalistiskt Betonghus Med En Stor Vertikal Trädgård - DigsDi
Minimalistiskt betonghus med stor vertikal trädgård |  Grönt.
Minimalistiskt Betonghus Med En Stor Vertikal Trädgård - DigsDi
Minimalistiskt Betonghus Med En Stor Vertikal Trädgård - DigsDi
Minimalistiskt Betonghus Med En Stor Vertikal Trädgård - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*