Svart badrumsdesignidé som inte är mörkt och läskigt

Svart badrumsdesignidé som inte är mörkt och läskigt

Svart är en mycket stark färg för badrummet. Om du helt svartar badrumsväggarna får du en ganska stämningsfull plats som ser modern ut men som inte alls är praktisk. Kombinationen av svart och vitt i badrumsdesign är mycket bättre då det också gör rummet stilrent och mysigt på samma gång.

Här är en annan idé om hur du kan använda svarta och mörkgrå kakel för att dekorera ditt badrum utan att göra det mörkt och läskigt. Detta badrum är 8,3 m² och har tillgång till en liten terrass som släpper in dagsljus. Det utökar också visuellt utrymmet. Om du gillar mörka keramiska plattor kan denna idé verkligen komma till nytta för dig.

Svart designidé för badrum som inte är mörk och läskig |  Diseño de .
Pinterest – Пинтерес
Amazon.com: Duschdraperi för Halloween-dekorationer från Ambesonne .
Svarta badrumsdesignidéer |  Stort badrum Sh
Amazon.com: Emvency duschdraperi polyester 66x72 tum Demon 3D .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*