Minimalistiska och moderna julgransdekoridéer

Trött på traditionell juldekor? Vill du inte ha massor av färger och nyanser? Gå för minimalism och modern inredning! Vi har redan berättat om minimalistiska juldekorationer, och idag vill jag gå in mer i detalj på julgranar. Den enklaste idén är att lämna trädet som det är – lägg det bara i en korg för att dölja basen och voila. Ett superminimalt träd är klart. Det är också en bra idé att bara lägga till lampor till ditt träd, speciellt om du har krukat det och inte vill förstöra grenarna med prydnadsföremål eller om grenarna är för tunna för dem. Några slingor eller en snöimitation med sprayfärg är också en mycket modern variant av julgransdekoren. Bli inspirerad!

22 minimalistiska och moderna julgransdekoridéer - DigsDi
Toppminimalistiska och moderna julgransdekorationer |  Modernt.
22 minimalistiska och moderna julgransdekoridéer - DigsDi
22 minimalistiska och moderna julgransdekoridéer - DigsDi
Juldekoridéer - 14 DIY alternativa moderna julgranar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*