Filosofisk och lyxig poisestol

Denna stol ser inte bara ut som en exklusiv lyxpjäs, utan är en slags skulptur av Louw Roets. Influerad av Noguchis filosofi att “allt är skulptur”, inspirerar Poise-stolen användaren att se vad han vill ha i sin abstrakta form. Med naturliga, flytande kurvor och raffinerade material gjorda av massiv ek och äkta kuduläder förkroppsligar stolens design ordet balans. Varje detalj i denna stol är fantastiskt genomtänkt och berättar inte bara om dess filosofiska sida, utan också om lyx och komfort. En sådan stol skulle lätt bli fokus för alla inredningar från mitten av århundradet till retrostil.

mitten av århundradets stol Arkiv - DigsDi
Brunt läderdesign för trädesign Snygg filosofisk.
Cool och nyckfull gungrullbordsstol för ett barnrum.
Skulpturerande sittplatser |  Stuhl design, Design, Coole möb
moderna stolar Arkiv - Sida 4 av 11 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*