Industrihem I Ljusa Nyanser

Vi ser ofta industrirum som är mörka, sträva, inte särskilt inbjudande och mysiga. Men bostaden vi delar idag är inte av det slaget – det är helt bekvämt, översvämmat med ljus och visar upp en myriad av texturer och ytor som gör det intressant och inbjudande. Detta stora hus (3 014 kvadratfot) designades av Dmitry Sheleg och Zrobym Architects i Minsk, Vitryssland.

Det här huset förstör stereotyperna förknippade med industriellt påverkade interiörer samtidigt som inredningen har många industriella drag. Det finns en hel del oavslutad betong och synliga VVS, men hela interiören är fortfarande mysig på grund av den varma färgpaletten som används.

Det dubbelhöga vardagsrummet, som ligger i anslutning till köket, fungerar som husets sociala kärna. De två zonerna är optiskt åtskilda av en kopparklädd skorsten som går ner från taket. I vardagsrummet finns en stor hörnsoffa, ett industribord på hjul och en stor ljuskrona med stark industriell känsla. Köket är utrustat med kopparskåp med betongplattor och vacker ljuskrona ovanför köksön.

Ovan ser vi ett sovrum som visar urban estetik: en exponerad sänggavel i tegel och en vertikal trädgård på väggen. En öppen spis i hörnet gör rummet mysigare och det är gott om ljus, stora fönster och hela rummet känns luftigt och inbjudande tack vare detta. Det ljusa hemmakontoret har ett unikt skrivbord och några skulpturala stolar som fångar ögat. Få fler av dessa coola rum nedan!

Blå lampskärm, Gul lampskärm, Industriell heminredning, Blå .
Vintage retro industriell taklampa lampskärm armatur belysning.
Vintage industriell taklampa café glas taklampa skärm.
Retro vintage industrijärn hängande takhängande ljus nyanser.
Hemarmatur 1-Ljussvart industrirörslampa med metall .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*