Olmen bondgård täckt med terrakottafärgade plattor

Terrakottafärgade plattor klädde detta Olmen-hus på belgisk jordbruksmark, som designades av arkitekten Pascal François för att matcha regionens traditionella jordbruksarkitektur. Glas- och kopparlådor sticker ut från den sömlösa kakelbeklädnaden och bildar fack och balkonger. Fönster med ekbågar är också ingjutna i fasaden. De cirkulära öppningarna i den anslutande passagens väggar ger en inblick i den gamla ladugården i tegel och trä som har reparerats och byggts om till garage och vedbod. Inredningen är minimalistisk och chic med några lyxiga detaljer som marmorytor i köket. Ett långt bildfönster löper längs ena sidan av matsalen och har utsikt över en lavendelbädd till ett nytt robust block med ett asymmetriskt plåttak. En stor gästsvit i källaren är upplyst av en serie stora takfönster i hyttventiler och har tillgång till trädgården via en fontän i rött tegel.

Olmen Farmhouse täckt med terrakottafärgade plattor.
Olmen Farmhouse täckt med terrakottafärgade plattor - DigsDi
Olmen Farmhouse täckt med terrakottaplattor (med bilder .
Olmen Farmhouse täckt med terrakottafärgade plattor - DigsDi
Olmen Farmhouse täckt med terrakottafärgade plattor - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*