Lägenhet Inspirerad av hobbyer

Lägenhet Inspirerad av hobbyer

Många rum och hus verkar lite för vanliga och vanliga, de verkar sakna personlighet. Hur lägger jag till det? Ingenting personifierar ett hem mer än hobbyer, passioner och saker som vi älskar och som återspeglas inom. Sådana element ger karaktär och ser charmiga ut till rummet, och lägenheten vi delar idag erbjuder just sådana lösningar.

Hela designen av denna lägenhet i Taiwan är inspirerad av ägarnas favoritmotiv och passioner. Eftersom de tycker om att cykla och läsa kan du se ett antal flytande hyllor i vardagsrummet som rymmer böcker, samlarföremål och en cykel. Jag måste säga att ett cykelställ ser riktigt naturligt ut, det är perfekt integrerat i inredningen. Ägarna gillar också handgjorda föremål, så formgivarna lade till föremål som visar upp hantverksskönhet.

Interiören är modern, jag skulle säga minimalistisk, den är väldigt harmonisk och till och med flytande. Huvudrummet är en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats i köket. Färgpaletten är neutral och materialen är ganska enkla. De udda detaljerna som en cykel och några hyllor ger en intressant twist till interiören så att den inte ser ut som en mainstream.

De sociala utrymmena är alla förbundna med varandra och bildar en öppen volym med tydliga fondväggar, klinkergolv och enstaka accenter av industriell metall och rustikt trä. Sovrummet är ett separat rum. Den har den minimalistiska väggenheten, trägolv och en inredning som fortfarande är enkel men ändå väldigt mysig och bekväm.

Modern lägenhet inspirerad av ägarnas hobbyer - DigsDi
Modern lägenhet inspirerad av ägarnas hobbyer - DigsDi
En lägenhetsdesign inspirerad av hobbyer och konsthantverk
Pin av Megan Gibbs på New Hobbies in 2020 |  College lägenhet.
Saker att göra hemma: Aktiviteter och hobbyer för lägenhetsuthyrning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*