Mid Century Sea Ranch Cabin

Mid Century Sea Ranch Cabin

Sea Ranch Cabin är ett hus från 1960-talet byggt av den amerikanske arkitekten Joseph Esherick som en modell för billiga fritidshus. Det restaurerades nyligen av designkollektivet Framestudio och här är vad de fick.

Stugan är omgiven av furuträd och har ett litet fotavtryck som är spritt över olika nivåer, vilket skapar ett sammanhängande utrymme. Ursprungligen designad i den modernistiska traditionen, var huset influerat av lokala gårdsbyggnader och byggt av lokala material som douglasgran och redwood.

Stugan är värd för två sovrum på det övre planet där Framestudion konstruerade en skiljevägg i full höjd för att säkerställa avskildhet mellan de två. Detta element kan vikas in i en vägg så att det passar in i den ursprungliga grovsågade douglasgranpanelen. Husets öppna karaktär har bevarats, särskilt på sovrumsnivån där det inte fanns några dörrar i den ursprungliga utformningen.

Under renoveringen tillkom mer förvaringsutrymmen och sovplatser inuti, samtidigt som träexteriörens karaktär bibehölls. Under renoveringen höll arkitekterna interiörerna blygsamma för att passa Eshericks ursprungliga planer, och balanserade deras förändringar med att bevara exteriören. Bland tilläggen ingick ett fullt utrustat kök och plats för sex personer, samt nya förråd. Svarta laminatskåp, en diskmaskin och extra lådor i tåbulorna installerades. Möbler, ett fläktbaserat avgassystem och återvunna träelement från den tiden har restaurerats. Några utrymmesbesparande tillägg inkluderar en våningssäng, en inbyggd soffa i vardagsrummet och en utdragbar queen size-säng. Ta en titt på alla bilder på denna mysiga stuga och låt dig inspireras!

En midcentury-stuga på Kaliforniens Sea Ranch får en glöd.
Mid-Century Sea Ranch Cabin In The Woods - DigsDi
Framestudio renoverar Sea Ranch Cabin från mitten av århundradet i norra .
En midcentury-stuga på Kaliforniens Sea Ranch får en glöd.
Sea Ranch, CA USA - Delphinus |  UTHYRNING AV STRAND |  Mitten .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*