Maskulin loftdesign

Maskulin loftdesign

Arkitekterna Karl Fournier och Olivier Marty från Parisstudion Ko har gjort sig ett namn över hela världen med sina dramatiska design. Här befinner de två sig dock i sin hemstad Paris och tar med sin lyxiga blandning av skräddarsydda föremål och loppisfynd till ett sofistikerat loft med utsikt över Paris hustak. Paris är en stad med sin egen sofistikerade och fantastiska stil som inspirerade hela designen med en 360° utsikt över parisiska hustak och monument.

Inspirationen till designen kommer från både en modern parisisk livsstil och atmosfären i det alltid chica LA Chateau Marmot. De specifika egenskaperna hos utrymmet och den mörka, kvava färgpaletten som är avsedd för en resen individuell entreprenör för in maskulinitet, medan glansiga ytor och rika sammet tillför en dimension av lyx. En kombination av möbler från den parisiska loppmarknaden Puces de Saint Ouen och skräddarsydda föremål ger rummet karaktär.

Varje rum på loftet möter betraktaren på sitt sätt och med sina egna accenter. Jag anser att grova metalltrappor är det mest spännande uttrycket i huset. Det är bara så enkelt och vackert på samma gång och smälter in perfekt i miljön. Vad skulle du säga om ett mörkt kök med en blank köksö i mässing? Så original! Jag beundrar badrumsdesignen med sina små mosaikplattor, en grafisk tryckvägg och ett handfat i metall. Det är en annan kontrasterande plats som är inredd med oklanderlig smak. Vardagsrummet har en fridfull design med massor av varmt trä och lugna nyanser, men den här djärva röda soffan förändrar hela utseendet och får inte rummet att se tråkigt ut. Varje rum är inrett med djärva uttalanden, men de är inte för mycket. Designerna hittade en perfekt kombination och många accenter för att inte få en kinkig inredning.

Sammantaget är detta parisiska loft ett riktigt maskulint utrymme med oväntade detaljer och coola detaljer, kontraster och mycket kul, varje ungkarl drömmer om ett sådant hem! Kolla in det här och gör din pin-knapp redo för några coola idéer!

rymligt maskulint loft |  Industriell inredning, modern .
Maskulin Loft Sovrum Design Inspiration |  Loftinspiration, Loft .
Italiensk loftdesign i maskulin stil av Marco Dellatorre |  Design Sw
100 Bachelor Pad Vardagsrumsidéer för män - maskulina mönster.
Maskulin Inredning, Lägenhet i Polen i Minimalistisk Sty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*