Kombinera kök och vardagsrum med Cuisia by Toto

Kombinera kök och vardagsrum med Cuisia by Toto

Ibland behöver du kombinera kök och vardagsrum samtidigt som du designar ditt utrymme. Det kan bero på att utrymmet är litet och du behöver spara så mycket av det som möjligt, eller för att just ditt utrymme är loftet där nästan alla rum är kombinerade till ett. Med den nya möbelkollektionen från TOTO kan du enkelt låta det ena området flyta in i det andra. Cuisia är nästan en vanlig köksmöbelkollektion, men med huvudmöblerna i vardagsrummet gjorda i samma stil. Som alltid använder det japanska företaget TOTO många nya och intressanta teknologier såsom kristallskåp eller intelligenta förvaringssystem i denna kollektion. Köksskåpen är gjorda av trä, så att göra vardagsrumsmöbler av liknande material är inget problem. Du hittar mer information om samlingen i kategorin Cuisia och på TOTOs hemsida.

Kombinera kök och vardagsrum med Cuisia av TOTO - DigsDi
Kombinera kök och vardagsrum med Cuisia av TOTO - DigsDi
Kombinera kök och vardagsrum med Cuisia av TOTO Combined Small.
Kombinera kök och vardagsrum med Cuisia av TOTO - DigsDi
Kombinera kök och vardagsrum med Cuisia av TOTO - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*