Mysigt trähus

Mysigt trähus

Det så kallade trähuset erbjuder totalt 82 kvadratmeter boyta och ligger i Slovenien. Designen är enkel, men det är i en vacker skogsglänta som erbjuder vackra vyer och mycket avskildhet. En egenskap hos huset är det faktum att det har ett permanent yttre skal som behövdes för att skydda invånarna mot det dåliga vädret.

En annan utmärkande egenskap för detta projekt är det faktum att gränserna mellan inomhus- och utomhusutrymmen är suddiga och kopplingen är stark och naturlig. Bottenvåningen har en inglasad fasad som ramar in utsikten och får in mycket naturligt ljus, men även skogens livliga färger kommer in och blir en del av interiören.

Trä är det dominerande materialet som användes under hela projektet, även inne i huset. Innerväggarna, golvet och taket är klädda med trä och detta skapar en varm och mycket mysig atmosfär utan att skapa en rustik känsla. Det hjälper att inredningen är minimalistisk och mest fokuserad på det som är praktiskt och funktionellt.

Vardagsrum, kök, matplats och badrum finns på bottenvåningen och en trä- och metalltrappa ger tillgång till övervåningen där vinden ligger. Denna zon är uppdelad i flera områden, varav ett är mastersovrummet och det andra är ett badge sovrum med specialtillverkade våningssängar.

mysiga trähus |  Timmerhus, Timmerhus, Stuga hom
Mysigt litet trähus med en vintage touch du kommer att se
Mysigt trähus i Norge |  Trähus, Timmerstuga rustik, Hou
Mysigt Trähus Med Enkel Men Vacker Design - DigsDi
Architecture of Modern Design Pictures gratis: Tiny Cozy Small .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*