Eklektiskt hem med retro vibe

Detta edgy och eklektiska hus med retrokänsla i Paris ser himmelskt och unikt ut. Ägarna designade hemmet själva och visade upp en eklektisk samling av ägodelar i varje rum.

Ägarna gillar mörka och slitna oväntade färger som de refererar till som “North Sea colors” eftersom de har sin egen karaktär. Vardagsrummet är inrett i en unik grön nyans och ser mjuk ut tack vare den och fuskpäls och sammet, som används till klädsel och mattor. Jag älskar väggplåtens LED-lampor, som är oväntade men smälter in perfekt med interiören. En mörk sammetssoffa och brun läderfåtölj sticker djärvt ut, och neutrala stolar och pallar kompletterar inredningen.

Köket är också lynnigt, med en stark industriell känsla. Blått och grönt kakel på väggen definierar sovutrymmet i köket, mörkt olivgröna skåp håller sig till stilen. Det finns accenter av rostfritt stål och koppar som tillsammans med ett exponerat metalltak skapar ett industriellt utrymme. Matsalen har utsikt över terrassen, och en inglasad del av väggen och taket översvämmer rummet med ljus, vilket är så viktigt i ett mörkt rum.

Det stora sovrummet är mörkt ockra, lamporna reflekterar färgen. Sängkläderna är också i stämningsfulla toner, och djärva konstverk från ägarnas samling pryder rummet. Det stora badrummet har industriella accenter och nyanser av grått. Ett slitet vintagebadkar och konstverk av industrispegel ger badrummet karaktär.

Fitzroy Gastrobar i centrala Jakarta.  Bohemisk/eklektisk vintage.
Hur du ger ditt hem en retrokänsla (Daily Dream Decor) |  Mitten .
Hur man uppnår den eklektiska Boho-Vintage Vibe hemma med .
Staplad, eklektisk väggkonst hjälper till att skapa en bohemisk atmosfär |  Den .
Stuga vibe.  Kitsch.  |  Eklektiskt hem, söt hemstil, retrohem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*