1 år gammal duplex modern inredning

1 år gammal duplex modern inredning

Den öppna arkitekturen som kallas “Lejeune Residence” har återupplivat en en gång försummad etagebyggnad i Montréal till ett enfamiljshus med flexibel interiör och en utomhusträdgård. De öppna ytorna var organiserade på ett sådant sätt att en subtil skillnad mellan inne och ute är möjlig. Under sommaren förs vardagsrumsmöblerna ut på terrassen som ligger på samma plan. Denna naturliga förlängning av hemmets bostadsyta tillåter ägare att njuta av utomhus, och även under de kallare månaderna kan den öppna spisen och trädgården avnjutas både inne och ute, vilket gör gränserna mellan de två suddiga. Köket, matsalen och vardagsrummet har realiserats som ett enda utrymme, medan möblernas material och färger definierar olika områden och förbättrar känslan av flytande inredning.

3001 30th Avenue W, Seattle, WA 98199 |  HotPa
35 moderna inredningsidéer som införlivar kolumner i .
Shotgun Houses - 22 We Love - Bob Vi
Chloé Siegmann och Alexandre Grynszpan, Côme 1 år gammal - The .
Maytas Hillcounty.  Mr, Dakhsin & Sowjanya's Residence i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*