Modern översta våningen Bachelors Pad med industriella inslag

Modern översta våningen Bachelors Pad med industriella inslag

En lägenhet på översta våningen i en ikonisk byggnad från 1950-talet i São Paulo, Brasilien har renoverats av arkitekten Filipe Ramos för att möta behoven hos ägaren som ofta reser. De ursprungliga betongplattorna har bevarats intakta och exponerade eftersom de fungerar lika bra idag som de gjorde på 1950-talet. Storformatsmöbler användes eftersom utrymmet är öppet och ägaren gillar att arrangera fester som kräver tillräckligt med sittplatser. Det finns även plats för ett dansgolv när stämningen faller på. Matsalen ligger ett steg bort från vardagsrummet och har svartbetsade betonggolv. Vita hyllor har installerats för att hålla leksaker och samlarföremål han tar med sig från sina resor.

Modern översta våningen Bachelor's Pad med industriell touch
Modern översta våningen Bachelor's Pad med industriella detaljer - DigsDi
Modern översta våningen Bachelor's Pad med industriella detaljer - DigsDi
Modern översta våningen Bachelor's Pad med industriella detaljer - DigsDi
Modern översta våningen Bachelor's Pad med industriella detaljer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*