Mysigt modernt familjehem

Mysigt modernt familjehem

Detta hus designades av Wohlgelmuth & pafumi för en familj i Schweiz. Det är ett modernt och ganska kompakt hus som bara erbjuder 150 kvadratmeter boyta. Huset ligger i Seltisberg och dess design och arkitektur är enkel och fokuserar på grundläggande former och former.

Den modernt-traditionella kombinationen märks precis vid entrén som har en serie minimalistiska glasdörrar inramade av tegelväggar och exponerad betong. En träbänk och tre planteringskärl i betong kompletterar den okonventionella och mysiga bilden av det perfekta familjehemmet.

Interiören är ljus och öppen, med fönster i full höjd som släpper in mycket naturligt ljus och en mycket fin palett av material och färger. Designerna använde en rad jordfärger i kombination med neutrala färger för att skapa en bekväm och välkomnande atmosfär. Inredningen ska vara bekväm och funktionell, med betoning på enkelhet.

Det mest imponerande området i denna öppna planlösning är matsalen, med ett enkelt metall- och träbord omgivet av stoppade stolar, var och en med olika och mättad färg, och en matchande L-formad bänk.

Jag älskar idén med trapphusdesignen: det är en metall- och trädesign omgiven av betong och detta ger detta rum en vacker modern känsla! Materialen kompletterar varandra med sina kontrasterande texturer och färger.

Det finns några privata zoner på övervåningen, och en anmärkningsvärd egenskap är ett sovrum med ett fristående badkar – en så vågad och trendig lösning!

The Sims 4 |  Mysigt modernt familjehus |  Speed ​​Build + CC-länkar.
Mysiga moderna familjebostäder : Modern familjebostad
Mysigt modernt hem i Kanada 〛 ◾ Фото ◾Идеи◾ Дизайн |  Radhus .
ROBLOX |  Bloxburg: Cozy Modern House 118k - YouTube |  Modernt.
Mysigt familjehem blandar konstnärligt modernt och tradition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*