Modernt och skulpturalt skuret kök med personlighet

Modernt och skulpturalt skuret kök med personlighet

Cut-köket är inte bara ett kök, det är ett skulpturellt föremål med personlighet – en plats för att chatta och anpassa sig till användarnas behov. Kökets bas är en 3D-figur uppskuren i två delar. De två delarna roterar sedan och låses i läge för att presentera det konfigurationsval som passar utrymmets estetik och användarkrav. En linje skär genom det övre blocket och bildar springan för en bordsyta. Detta bord kan flyttas och roteras horisontellt. Användaren kan i slutändan bestämma den slutliga konfigurationen av sitt kök. En sekvens av rytmiska profiler med inbyggda lysdioder skapar en föränderlig konfiguration av ett elegant hängområde och inkluderar enheter som glider smidigt ner från ramen för användning som både display och förvaring.

Modernt och skulpturalt skuret kök med personlighet - DigsDi
Modernt och skulpturalt skuret kök med personlighet - DigsDi
Amazon.com: Modern Artisans Whimsical Face Vas, handgjord.
Kök Väggdekor Modernt kök Backsplash Väggmålning |  Et
10 helvita kök som kommer att stoppa dig i ditt spår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*