Juldekorationer och porslin från Versace Home

Versace Home har lanserat sin 2010 års juldekoration och serviskollektion. Precis som med andra produkter från företaget handlar kollektionen om lyx. Allt i den har en glänsande gyllene finish och är dekorerad med vinter- eller bärmotiv. Även om det inte finns så mycket prydnadssaker finns nästan vad som helst för att duka julbordet. Om du vill fira högtiden med stil och lyx är den nya kollektionen något för dig. Precis som många andra designerartiklar är dessa prydnadsföremål och fat definitivt värda att testa. Om du inte är redo att spendera stora pengar på dekorationer, kolla in samlingarna från Pottery Barn och West Elm.

Juldekorationer och porslin från Versace Home 2010 |  Lyx .
Versace Home Christmas 2010 Collecti
Versace Christmas 2010 Kollektion av porslin och prydnadsföremål.
Design Inspiration Pictures: Juldekorationer och porslin av .
Design Inspiration Pictures: Juldekorationer och porslin av .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*