Lugn och mysig badrumsdesign av olika nyanser av marmor

Lugn och mysig badrumsdesign av olika nyanser av marmor

Idag har vi inte alltid tillräckligt med utrymme för att inrymma allt, men det går att hysa de nödvändiga sakerna på ett stilfullt och praktiskt sätt. Det här badrummet har till exempel inte mycket utrymme, men det är väldigt romantiskt, mysigt och tyst. Det finns en duschkabin bakom enkla glasdörrar, ett badkar och ett litet runt handfat. Väggarna och golvet är gjorda av marmor i olika färger och nyanser som ser så utsökt ut i kombination med mörka trämöbler! Inget onödigt, inga detaljer! Kranarna är små och väldigt enkla för att inte överbelasta rummet. Det är en otroligt romantisk och fridfull plats!

Lugn och mysig badrumsdesign av olika marmortoner - DigsDi
Lugn och mysig badrumsdesign av olika nyanser av marmor.
Välj marmorväggar och golv till ditt vita badrum för att skapa en .
Pulverrumsdesignidéer, bilder, ombyggnad och inredning |  Spegel .
Geometriskt badrum i marmor Backsplash, Övergångs, Badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*