Modern thailändsk villa

Modern thailändsk villa

Den fantastiska villa vi delar idag är 180 Samui av Sicart & Smith Architects, en horisontell villa med låga taklinjer och en enkel palett av material byggd ovanpå en solid sten.

Villan ligger runt en imponerande pool med utsikt över utsikten som är vinkelrät mot huvudklippan för en dramatisk känsla. En tresidig oändlighetskant smälter samman poolen, havet, himlen och det ser ut som om poolen svävar i luften.

Villan har fem sovrum med ytterligare faciliteter såsom ett friskvårdsrum, ett gym och en chill-out terrass på taket. Poolen är omgiven av ett öppet kök och en poollounge med bibliotek och biljardbord. Terrazzo och teak är huvudmaterialen för designen, med subtila variationer och accenter av svarta, krämfärgade, polerade och råa ytor för terrazzon.

Det mesta av möblerna är inbyggda. Soffan i loungen är nedsänkt i golvet så att de boende har fri sikt över horisonten när de sitter. Sängarna är centrerade i mitten av sovrummen för att maximera havsutsikten. En liten touch av akvamarin har lagts till för att fullborda balansen och harmonin i projektet. Denna klippvilla är definitivt en plats där du kan ansluta till havet och koppla av så mycket som möjligt.

飯店大廳 - Bild från Modern Thai Villa, Rawai - Tripadvis
MODERN THAI VILLA - priser och boutiquehotellrecensioner (Rawai .
Modern Thai Villa Rawai $77 ($̶3̶1̶1̶).  Rawai hotellerbjudanden.
Modern Thai Villa Rawai, Rawai - Jämför Dea
Modern Thai Villa+privat pool + Flygplatstransfer - Villor för .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*