Modern Omtolkning Av Ett Traditionellt Glasskåp

Modern Omtolkning Av Ett Traditionellt Glasskåp

Ett traditionellt vitrinskåp fanns i många hus, särskilt under förra seklet – där kunde man sätta in några vaser, tillbehör och foton i ramar. Detta är en omtolkning av det här stycket – Display Away Cabinet av designern Stine Knudsen Aas. Tanken är att istället för föremålen inuti kan du bara se subtila linjer och till och med dispergerat LED-ljus som reflekteras av det minimalistiska höljet skapar bara skuggor. De rundade hörnen på hyllorna skiljer dem från skrovet och skapar en flytande lätthet. Med de föremål du vill ha och flytta runt dem kan du skapa dina egna bilder och mönster.

Modern omtolkning av ett traditionellt vitrinskåp - DigsDi
Modern omtolkning av ett traditionellt vitrinskåp - DigsDi
Nya köksskåp |  Scavolini English Magazi
Nya köksskåp |  Scavolini English Magazi
Kendall Kina |  Kinaskåp, Porslinskåp, Porslin un

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*