Etniska vardagsrum

Etniska vardagsrum

Dessa vardagsrum är inspirerade av det italienska företaget Dall’Agnese. De gjorde möbler för alla. Det finns bara en samling som heter Marco Polo. Möblerna är gjorda av wenge, med sina varma och dyrbara färger och bambuinlägg som följer med alla föremål. Det finns många komponenter gjorda i en sådan kolonial och etnisk stil. Vardagsrummet med Marco Polo-möbler kommer alltid att se ganska exotiskt ut, som om resenären bodde där trots att han aldrig lämnade sitt hem. Om väggarna var täckta med etniska tryck kunde ett ännu starkare intryck göras. Det bästa med Marco Polo-kollektionen är att den nästan ser ut som vanliga moderna trämöbler, men det får vardagsrummet att se etniskt ut. [Dall’Agnese]

Pin on Living Rooms/ Sitt Are
Hur man lägger till etnisk chic stil till ditt vardagsrum |  Dekohol
Pan Dei Palais, en indisk tillflyktsort i Saint-Tropez |  indiska.
Nåla på inredningsdesign
17+ etniska vardagsrumsdesigner, idéer |  Designtrender - Premium .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*