Snygga moderna soffbord från mitten av århundradet

Snygga moderna soffbord från mitten av århundradet

Mid-Century Modern är en mycket populär stil idag, elegant och enkel, med ett spel av former och ibland texturer. Denna stil är lugn och bekväm, och möbler från mitten av århundradet är ofta ett mästerverk av stil och skönhet. Vi har redan berättat om retrostolar och soffor och nu är det dags att kolla in soffborden. Smala linjer, organiska former som framhäver de vackra trästrukturerna, lugna och enkla mönster passar många inredningsstilar, inte bara för moderna utrymmen från mitten av seklet. En av de fantastiska egenskaperna med dessa pjäser är att de inte bara ser bra ut, de är också funktionella – soffbord kombinerat med ett tidningsställ eller några hyllor under bordsskivan. Kolla in soffborden från mitten av århundradet och ta reda på din favorit!

44 Snygga moderna soffbord från mitten av århundradet - DigsDi
Stil av modernt soffbord från mitten av århundradet Foto |  Belezaa .
Amazon.com: Bästa valprodukter Trä Mid-Century Modern Retro .
44 Snygga moderna soffbord från mitten av århundradet |  DigsDigs |  Interiör .
44 Snygga moderna soffbord från mitten av århundradet |  Modernt från mitten av århundradet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*