Praktiska idéer för förvaring av badrum

Praktiska idéer för förvaring av badrum

Oavsett vilket litet badrum du kanske har eller inte, behöver du några kreativa förvaringsidéer som passar din inredning och det utrymme du äger. Skåp över diskbänken är det vanligaste sättet att förvara saker på. Du kan dock även skapa förvaringsutrymme under diskbänken, under badkaret och var som helst i området. För att skapa en rustik känsla kan du använda en trästege, tjocka träskåp eller korgar istället för skåp. Olika glas, hyllor och stativ skulle också glädja det inre utrymmet och erbjuda gott om förvaringsutrymme, och de är förresten bekväma att använda. Nedan finns fler kreativa idéer för att organisera ett svalt förvaringsutrymme i ditt badrum. Ha så kul!

Small Space-serien: 10 praktiska idéer för förvaring av badrum |  Dossier Bl
53 Praktiska badrumsorganisationsidéer |  Hemorganisation .
30 kreativa och praktiska DIY badrumsförvaringsidéer |  DIY liten.
40 praktiska badrumsorganisationsidéer |  Feminint badrum.
53 Praktiska badrumsorganisationsidéer - Shelterne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*