Original Tabrio-bord med fläckbeständig yta

Detta ovanliga bord heter Tabrio Table av Aliki Rovithi & Foant Asour och har en flexibel film som enkelt kan appliceras över ytan och ger smutsavvisande skydd vid behov. Verket är väldigt originellt och coolt – det ger dig möjligheten att använda det här bordet till middag – lägg alla rätter och vad du vill och den färgglada finishen kommer inte att förstöra utseendet på toppen. Inga fler glasunderlägg och brickor! Det är en väldigt modern idé, eller hur? Var praktisk men stilren – så här ska en modern möbel se ut!

Original Tabrio-bord med fläckbeständig yta - DigsDi
Original Tabrio-bord med fläckbeständig yta - DigsDi
Soffbord med fläckbeständig yta – Tabrio |  Hem .
Soffbord med fläckbeständig yta – Tabrio - The Great .
Tabrio Table av Aliki Rovithi & Foant Asour |  Soffbord i trä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*