Supermodern badrumsspegelkollektion bekväm att använda av Miior

Supermodern badrumsspegelkollektion bekväm att använda av Miior

Ett vanligt badrum är inrett så att en spegel är en bra bit bort och du måste gå upp på tå för att få en närmare titt på ditt ansikte – det är mest tjejer. Miior löste detta problem väldigt enkelt – det skapade en samling speglar som sträcker sig från väggen och låter dig stå i rätt hållning. Den patenterade AXIO-LINK-mekanismen gör att du kan titta bekvämt på ditt ansikte utan att luta dig över diskbänken. Alla tre speglarna – en oval, ELLA, en rund, DOT och en fyrkantig, EL – har försetts med denna mekanism och en beröringskänslig LED-ljusomkopplare för att förfina den övergripande användarupplevelsen. Tjej är du inte upphetsad över detta

Supermodern badrumsspegelsamling bekväm att använda av .
minimalistisk spegel Arkiv - DigsDi
Amazon.com: HYH liten upplyst LED-ramlös bakgrundsbelyst väggspegel .
Amazon.com: Duschskrapa av silikongummi 9" i bredd.
Sanitetsartiklar & design badrumsmöbler |  Durav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*