Laconic Rostfritt Stål Abimis Kök För Hem Kockar

Laconic Rostfritt Stål Abimis Kök För Hem Kockar

Abimis Kitchen från det italienska företaget Prisma är speciellt utvecklat för passionerade gourmetkockar som letar efter ett kök hemma som de stora kockarnas. Abimis-köken är tillverkade helt i rostfritt stål, helt anslutningsfria och förvånansvärt slagtåliga. Den rostfria ytan är polerad runt om för att göra repor och märken svåra att se och för att ge köket ett varmare och mjukare utseende. Abimis är resultatet av en fullständig omdesign av köksmiljön, och konservering, förberedelse, tillagning, presentation och diskning görs smidigt och logiskt. Varje fas är en serie försiktiga och exakta rörelser som, om de är rätt organiserade, blir snabba och enkla och ger mer frihet för uttryck och kreativitet.

Laconic Stainless Steel Abimis Kitchen For Home Chefs - DigsDi
Laconic rostfritt stål Abimis kök för hem kockar |  Rostfritt .
Laconic rostfritt stål Abimis kök för hem kockar |  Stål .
Laconic Stainless Steel Abimis Kitchen For Home Chefs - DigsDi
Laconic Stainless Steel Abimis Kitchen For Home Chefs - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*