Breezy Helvit lägenhet

Breezy Helvit lägenhet

Vi har fler vintervita till dig! Och idag är det en minimalistisk men mysig tvårumslägenhet av Laura Seppänen Design Agency i Helsingfors som ägs av chefen för Cosmopolitan Finland. Som det är för chefen för Cosmopolitan förstår du att det kommer att andas med stil och oklanderlig smak, och du kommer att ha möjlighet att kolla in det. Hennes önskan var en ren och monokrom interiör utan mattor eller gardiner, tillsammans med hennes måste – stolen Bertoia!

En pappersvit färg användes för väggar, golv och tak, vilket skapade en ren duk för skiktning av högkvalitativa möbler och en varm blandning av naturmaterial. Även om det är i relativt gott skick har det befintliga köket moderniserats med mindre förändringar som byte av skåpsluckor, diskho och blandare samt målning av handtag i en kontrasterande matt svart. Föga överraskande är en av kundens favoritfunktioner Carrara-marmorn, som tillför textur och en touch av lyx till rummet.

Laura kombinerade kundens befintliga möbler med en blandning av nya föremål noggrant utvalda från Finland och utomlands. Denna lättsamma blandning av skandinaviska designklassiker och nyare nordiska varumärken har resulterat i ett stilrent hem med massor av personlighet och charm.

Huset är väldigt stilfullt och chic, jag skulle säga att inredningen är tidlös eftersom den använder pappersvita och krämiga nyanser och coola svarta grafiska accenter. Perfekt smak syns i varje detalj här, men är det inte så ett moderelaterat hem ska se ut?

Breezy Helvit lägenhet inredd med en oklanderlig smak.
Inuti Gwyneth Paltrows 10 miljoner dollar
Blåvita interiörer: Vardagsrum, kök, sovrum och mo
Breezy vita och guld accenter möts i en klassiskt vacker.
Blåvita interiörer: Vardagsrum, kök, sovrum och mo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*