Varm eklektisk lägenhetsdesign

Varm eklektisk lägenhetsdesign

Välkommen till inredningsdesignern Sandra Benhamous hem i Paris. Som ni kommer att se har Sandra inrett sin lägenhet med ikoniska designdekor och omsorgsfullt samlade element. Resultatet är ett chict, mångsidigt hem fullt av karaktär och värme. Låt oss ta en närmare titt på rummen.

Vardagsrummet är rymligt med trägolv och vita väggar och tak. En vacker designkrona med glasbubblor framhäver det höga i tak. Möblerna är klädda i mörkblå sammet och ett spegelsoffbord med en slående form avrundar ensemblen perfekt. Jag älskar de fantastiska konstverken som hjälper till att göra utrymmet mer utsökt.

Köket ser unikt mångsidigt ut: moderna mönstrade golvplattor står i kontrast till varma träskåp. Skåpen har svarta och vita bänkskivor och moderna hänglampor i glas från mitten av århundradet ser intressanta ut med dem. Det finns även några frostade glasskåp för förvaring och rostfria vitvaror. Matbordet är spegelvänt och de ljusa trästolarna ser coola ut med det.

Det stora sovrummet är ett tyst rum som hålls i vitt. Det finns en cool träklänning och några röda accenter, plus tjocka krämiga gardiner för avskildhet när det behövs. Mjuka texturer och ytor definierar detta utrymme.

Badrummet är på den lilla sidan, så det fanns bara en dusch. Den är helt täckt av svarta och vita penny-plattor som skapar ett mönster.

Eklektisk inredning att göra och inte göra |  Inredning A
Varmt, eklektiskt ett sovrum |  En kopp med
Eklektisk inredning att göra och inte göra |  Inredning A
Ett varmt hus i Kalifornien som inte känns som ett hem (med .
Eklektisk inredning att göra och inte göra |  Inredning A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*