Lägenhet i ett före detta bryggeri

Lägenhet i ett före detta bryggeri

Skandinavisk stil när den är som bäst syns i denna härliga lägenhet i centrala Stockholm, som ligger i ett före detta bryggeri. De ursprungliga svartramade fabriksfönstren och högt i tak gjorde bostadsutrymmena mer intressanta och bjöd på gott om naturligt ljus och utsikt.

Mycket naturligt ljus faller över de vita väggarna och ljusa trägolven. Möblerna är enkla i stil och färgpalett, med grå nyanser som sträcker sig från duva till träkol, uppvägd av värmen från naturligt läder, trä och textilier.

Ägarna har valt stora uttalande delar som taklampan i vardagsrummet för att skapa en dramatisk effekt. Det finns en trevlig blandning av texturer som lägger till intresse, som den mjuka sammetssoffan, tjocka stickade plagg och texturerade mattor som nästan inte har något mönster.

Köket löper utmed en långvägg i vardagsrummet och har härliga varma träluckor och en öppen hylla ovanför. Det finns ett matbord med mörk skiva och trästolar och en bänk.

Sovrummen är enkla men raffinerade och påkostade; Fönsterbrädan fungerar som hylla. Barnrummet är inrett i samma stil och färger som resten av lägenheten, men det finns några lekfulla och söta detaljer som roliga konstverk eller en pandakudde.

Badrummet har ljusgrått små kakel på väggarna och större på golvet, ett ovalt badkar och ett vitt geometriskt handfat. Designen är enkel och lakonisk som resten av rummen i lägenheten. Låt dig inspireras av dessa ljusa, fridfulla rum och stjäl några idéer till din inredning!

Tidigare Rheingold Brewery Bushwick hyr nu för $1 432 |  Naken.
Hotell, lägenheter, bryggerier kommer med nästa omgång av Pabst.
Avslappnad lägenhet i ett före detta bryggeri nära Old Town - Apartments.
Albany tidigare bryggeribyggnader omvandlas till 75 .
Utvecklaren Larry Regan vill bygga 60 miljoner dollar lägenhetskomplex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*