Fallen Trädbänk Från Glas Och En Riktig Ek

Fallen Trädbänk Från Glas Och En Riktig Ek

FallenTree designades av designern Benjamin Graindorge och är en minimalistisk bänk som endast består av en glasskiva och en omsorgsfullt snidad ek. Båda delarna är perfekt kombinerade för att skapa denna märkliga möbel med praktisk funktion och iögonfallande design. Tanken med projektet var att lyfta fram den naturliga skönheten hos det riktiga trädet, som ser väldigt dramatiskt ut, för att få fram träets natur som en levande substans. Graindorge valde att lämna trädets ursprungliga grenar intakta som ett stöd i ena änden av bänken för att påminna om träets levande ursprung, eftersom detta får trädet att se starkt, oflexibelt och pråligt ut.

Fallen trädbänk från glas och ett riktigt ek - DigsDi
Fallen trädbänk från glas och ett riktigt ek - DigsDi
Fall trädbänk från glas och ett riktigt ek |  Höstträd.
Trädinspirerade möbler: 20 fantastiska design
RetailerNOW - JAN 2016 av RetailerNOW - iss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*