Unik och mångsidig samling av rumsmöbler

Unik och mångsidig samling av rumsmöbler

Denna ursprungliga stapelbara möbelkollektion heter ROOM och skapades av Erik Olovsson & Kyuhyung Cho. Den här kollektionen ger dig möjlighet att sätta ihop dina egna föremål från 25 stapelbara block, var och en med en utskärningsvolym inspirerad av ett visst föremål, samt ett lågt bord och spegel. Elementen är gjorda av furuplywood och furufanér med en rostfri spegel; Blocken är lämpliga för horisontell eller vertikal uppriktning, som lång hylla eller som högskåp. Detta är en fantastisk idé för en modern inredning som inte bara ser unik ut utan också är väldigt mångsidig och uppfyller dina behov.

kreativa möbler Arkiv - Sida 6 av 7 - DigsDi
Den här förtjusande turkosa soffschästolen från Virgo är den perfekta popen av .
Avanti 2020 |  Soffa, loveseat set, Vardagsrumssoffa, Vardagsrum .
Baldwin Collection - Dane Decor |  Palliser möbler, Möbler .
Amazon.com: Kodiak Furniture Phoenix Queen Size Futon Set i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*