Samtida livsrum

Samtida livsrum

Miller’s House-projektet av Asdfg Architects visar en modern design inom historisk arkitektur i det trendiga Berlin-distriktet Prenzlauer Berg. Den 170 år gamla strukturen behövde akut en uppdatering. Resultatet är dock ett unikt hem som är fast förankrat i stadens historia.

Designteamet arbetade för att återskapa den vackra ljusa stenfasaden på detta hus baserat på en ritning från 1844 och behöll en enda original innervägg. I övrigt öppnade de upp utrymmet i linje med samtida designideal.

Ljusa, tydliga linjer vävs in i och ut ur den historiska tegelväggen. En modern trappa glider genom en öppning och leder längs tegelstenen till ett loft på övervåningen. Det stora köket är gömt i väggen nedanför. Svänger du till vänster har utrymmet en luftig matplats och loftarbetsplats under förhöjda tak. Till höger skapar en svart läderfåtölj, ett slående konstverk, en elegant sittgrupp.

Lekområdet för barn är bekvämt och modernt. Det finns garderober och hyllor för leksaker och andra föremål, och trappor leder till barnkammaren, som är mer privat än ett lekrum.

Badrummet är riktigt litet och det visar hur ett litet badrum rymmer allt du behöver, inklusive en öppen spis inbyggd i väggen – så mysigt!

Trappor som förbinder andra delar av huset bildar ett inbyggt öppet förvaringssystem som matchar hyllorna i arbetsområdet. Planlösningen är mycket chic, huset har allt som behövs, dubbla högt i tak och stora rum med ljus och fridfull inredning ser väldigt inbjudande och välkomnande ut.

21 mest eftertraktade moderna vardagsrumsidéer |  Samtida.
Queenscorp Condo - Contemporary - Living Room - Toronto - av LUX .
Open Concept Living Space - Modernt - Vardagsrum - DC Metro.
75 vackra samtida vardagsrumsbilder och idéer |  Hou
Jesse Chicago bostadsyta - Samtida - Vardagsrum - Chicago.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*