Minimalistisk Kk-stol som representerar den mänskliga naturen

Japanska designers är kända som mästare på att skapa minimalistiska mönster och föremål. Den här KK-stolen är inget undantag, den designades av den Osaka-baserade inredningsdesignern kruppen / Yukio Kimura. KK Chair har en mörk och en ljus sida som representerar människans tillstånd – det är inte bara en stilren möbel, utan också ett filosofiskt föremål. Den svarta tunga delen med tjockleken 60 mm och det vita benet visar ett mänskligt hjärta eftersom människan består av både en mörk sida och en vit ren sida. Med formen har designern tagit bort de onödiga delarna för att hålla biten så liten som möjligt. Stolen är perfekt för moderna och minimalistiska utrymmen, speciellt monokromatiska.

KK Chair av Yukio Kimura – MOCO LO
KK Chair av Yukio Kimura – MOCO LO
minimalistiska stolar Arkiv - DigsDi
minimalistiska stolar Arkiv - DigsDi
minimalistiska stolar Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*