Helvit inredning

Helvit inredning

Detta vackra holländska familjehem har en underbar lätthet, med delikata pastelltoner och blont trä som verkligen kommer till sin rätt mot den glänsande vita bakgrunden.

Luftighet och ljus är överallt i det här huset, tack vare nästan varje vit färgpalett. Titta på vardagsrummet. De stora fönstren, grönskan och enkla moderna möbler från mitten av århundradet inklusive en vävd stol gör utrymmet mycket inbjudande. Jag älskar den vita retro eldstaden med lite ved under toppen, den ger rummet en mysig känsla.

Matsalen har en cool retrobuffé och ett modernt matset med vävd pall. Sådana vävda möbler gör alla rum rustika och mycket välkomnande, så det finns sådana föremål i olika rum. En lång och bekväm bänk används som växtställ.

Köket är helvitt med bara några koppardetaljer här och där. Nyanser av koppar finns överallt i det här huset – möbler och tillbehör är gjorda i sådana nyanser, de värmer upp de kalla vita rummen och koppar är väldigt trendigt för själva inredningen. Så varför inte använda det?

Matsalen i köket är ganska enkel, med en matsalsgrupp i ljust trä och hylla på väggen, och platsen är väldigt mysig och välkomnande.

Det stora sovrummet väcker uppmärksamhet med träbjälkar, unika och roliga sängbord, färgglada kuddar och en retroaffisch på väggen. Det vävda elementet här är lampan i taket.

Entrén är verkligen skandinavisk: vit med en cool träbänk och en vävd korg för förvaring, inredd i samma stil och färger som resten av huset. Överlag är huset väldigt inbjudande och mysigt, det är ett riktigt skandinaviskt rum fullt av ljus och frisk luft.

Alla vita färger skapas inte ekv
Älskar helvita interiörer?  En inredningsarkitekt visar oss H
Vita inredningsidéer |  Göra och göra
De Interista: Love me some: Vita golv |  Slaaproom vita golv.
Alla nyanser av vitt: 30 vackra vardagsrumsdesigner - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*