Modulära plana hyllor justerbara för olika funktioner

Modulära plana hyllor justerbara för olika funktioner

Plane är ett färgglatt och grafiskt hyllsystem designat av Sebastian Bergne för att visa dina böcker, dekorationer eller mat. Hyllorna tillverkade av TEEbooks kan anpassas till alla rum där du behöver extra förvaringsutrymme. Planet är tillverkat av vikt stålplåt vilket ger en stark och hållbar design. De diagonala snitten i panelerna släpper igenom ljus och skapar ett coolt mönster. Med denna universella, moderna geo-look kan de användas på nästan vilken plats som helst. Hyllorna är justerbara för olika funktioner, så att de kan användas i alla miljöer, från ditt vardagsrum eller kök till ditt kontor.

Modulära plana hyllor Justerbara för olika funktioner - DigsDi
Modulära plana hyllor Justerbara för olika funktioner - DigsDi
Modulära hyllor gjorda av vikt stålplåt - Design Mi
modulära hyllsystem Arkiv - DigsDi
Modulära hyllor gjorda av vikt stålplåt - Design Mi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*