Lyxig badrumskollektion i minimalistisk stil från Toto

Letar du efter lyxartiklar och design för ditt badrum? TOTO presenterar en ny kollektion för sådana fall – NEOREST. I kollektionen finns badkar, duschkabin, tvättställ och toalett. Den finns i två storlekar och färger – svart och vit. Kollektionen är ren, exklusiv minimalism. Eleganta lyxmaterial gör ett fantastiskt intryck samtidigt som LED-lampor och den senaste tekniken som vattenbesparande eller massagelampor hjälper dig att koppla av på bästa möjliga sätt i ditt lyxiga badrum. Ett sådant badrum skulle definitivt lyfta ditt humör efter en lång hård dag eller på morgonen, även om du är trött.

Lyxig badrumskollektion i minimalistisk stil av TOTO |  Badrum .
Lyxig badrumskollektion i minimalistisk stil av TOTO |  Modernt.
Lyxig badrumskollektion i minimalistisk stil av TOTO - DigsDi
Lyxig badrumskollektion i minimalistisk stil av TOTO.
Miljövänliga badrumstillbehör |  Minimalistiskt badrum, badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*